Profesor

Predau la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Fiind eu însămi un destul de bun învățăcel (măcar ca intenție, am evitat intuitiv liniile de 10), am tot stat în contexte de învățare și astăzi mă dedic studenților mei într-o misiune de schimbat lumea om cu om.

Mă găsiți în amfiteatre la cursul de Teoria și metodologia evaluării educaționale și pe-afară, cu studenții, la Practică profesională sau la cursul de Educație nonformală și dezvoltare comunitară. Mă mai găsiți lucrând cu studenții danezi în programul de Double Degree mentorându-i pe parcursul șederii în România, dar și la cursul de Animație socio-educațională și pedagogia timpului liber. Mai povestesc și cu studenții de la Sociologie în cadrul Modulului Psihopedagogic 2 semestre, Pedagogie I și II.

Sunt prin facultate, sprijin parteneriatele care sunt valoroase și contribuie la dezvoltarea domeniului educației, implementez proiecte internaționale, sunt un conector de lumi și construiesc la podurile dintre știință, practică și antreprenoriat educațional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.